Tyskarna & Sållaren.

Shame on me, nu var det ju ett bra tag sen som jag skrev ett inlägg. Under denna tid så har jag missat en hel del att skriva om. Som tillexempel när tyskarna var och hälsade på oss i Svergie, efter att vi besökt dem i Tyskland och att jag varit på klassresa till Sållaren. Ska försöka skriva så mycket jag kan, även detaljerat.
För cirka två veckor sen var tyskarna här på besök, vilket var roligt att få visa upp hur jag bor och såklart Karlstad. Under veckan gjorde jag filmklipp som jag sedan klippte ihop till en film som jag visade sista kvällen, den var lyckad. Under veckan var vi på rundvisningar och även under skoldagarna hittade vi på grejor som tillexempel brännboll. Trots att dem sällan spelar brännboll så var dem jätteduktiga ;o
Sedan, samma dag som vi lämnade av dem på tågstationen, åkte vi till Sållaren på klassresa. Där tillbringade vi tre dagar, och två nätter. I början var det spännande att gå runt och kolla, samt kasta boll m.m, men mer emot andra dagen blev det ibland lite långtråkigt. Men det blir ju inte roligare änn vad man själv gör det. Näst sista dagen, på kvällen, åkte några ring bakom en båt. Det var en fröjd att se och gjorde en på glatt humör, trots att man kände lite medlidande för att de var i det kalla vattnet. Sista dagen var städdag, där allt skulle städas. Vi var tvunga att flytta tillbaka alla sängar som vi släpat in i ett rum, eftersom att tanken var att alla skulle dela rum.
På dagen var vädret varmt, men fuktigt (regn) och på kvällen blev det kallt. Tack klassen!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se