Hästarna på plats!

Nu är det andra dagen som vi har hästarna här uppe, ganska mycket jobb, men hur kul som helst. Idag tog vi våran första ridtur tillsammans uppe vid sommarstugan, hur underbart som helst! Det ända jobbiga är att gå upp tidigt på morgonen :D Det är underbara tidvägar och en urmysigt paddock. Det här är hur kul som helst! Ser framemot mera tid här uppe <3
Globban i den nya hagen :D
PS. Har inte tillgång till mkt internet, så inläggen kommer med långa mellanrum.

Det närmar sig!

Nu närmar det sig! Snart är det dags att ta upp hästarna till sommarstugan och påbörja ett sommarlov tillsammans. Vi har sopat och skrubbat boxarna, ut ifall att vi skulle låna, och byggt staket. Vi har ställt upp hinkar, sadelhängare, skopor och det mesta på plats, så snart är allt klart. Vi ska köpa lite spån till boxen, ifall vi skulle behöva. Sedan ska vi köpa lite smörjmedel och emot mugg. Sedan är allt klart! 
Längtar!


Midsommar i stugan.

Nu är det midsommar! Så fort tiden har gått, och snart ska vi ta upp hästarna hit och ha dem här under sommarlovet. Hoppas allt blir som jag tänkt och att allt går bra. Det kommer säkert bli jättekul ;D Vi får se hur Globban blir nu när hon kommer till ett helt nytt ställe (:

 

Vi får hoppas att hon trivs bra och att vi får en lyckad tid tillsammans här uppe i sommarstugan. Vi har fått låna hage och att vi stärker vårat band emellan oss, det skulle vara min dröm <3 
Kramar.


αvѕlυтɴιɴɢѕғeѕт

Idag hade vi en αvѕlυтɴιɴɢѕғeѕт på våran skola, som är till som en avslutning för de 3 år (eller mer) man varit på skolan. Dagen började med lite mysigt mingel runt på skolgården och lite tjat och prat. Sedan var det en snabb klassfotografering och sedan lite mera mingel. Alla var så underbart fina! Tillsist gick man in, två & två, i matsalen där vi skulle äta. När man klev in stod servitörerna uppställda på rad och välkommnade. Det blev förrät, varmrätt & efterrätt. Eftersom att man inte fick lämna matsalen förrän det blev en pause, så blev det ganska varmt, men det var inga problem eftersom att fönstren var öppna.
Några höll lite tal och så lite sånger. Tillsist var dansen. Det var skojigt och man kunde släppa loss lite extra när DJ;n satte på några häftiga ljuseffekter. Det var en lyckad kväll, men det blev så fruktansvärt varmt när alla hoppade, snurrade och skakade loss på ett och samma ställe. 
Kram.

Tyskarna & Sållaren.

Shame on me, nu var det ju ett bra tag sen som jag skrev ett inlägg. Under denna tid så har jag missat en hel del att skriva om. Som tillexempel när tyskarna var och hälsade på oss i Svergie, efter att vi besökt dem i Tyskland och att jag varit på klassresa till Sållaren. Ska försöka skriva så mycket jag kan, även detaljerat.
För cirka två veckor sen var tyskarna här på besök, vilket var roligt att få visa upp hur jag bor och såklart Karlstad. Under veckan gjorde jag filmklipp som jag sedan klippte ihop till en film som jag visade sista kvällen, den var lyckad. Under veckan var vi på rundvisningar och även under skoldagarna hittade vi på grejor som tillexempel brännboll. Trots att dem sällan spelar brännboll så var dem jätteduktiga ;o
Sedan, samma dag som vi lämnade av dem på tågstationen, åkte vi till Sållaren på klassresa. Där tillbringade vi tre dagar, och två nätter. I början var det spännande att gå runt och kolla, samt kasta boll m.m, men mer emot andra dagen blev det ibland lite långtråkigt. Men det blir ju inte roligare änn vad man själv gör det. Näst sista dagen, på kvällen, åkte några ring bakom en båt. Det var en fröjd att se och gjorde en på glatt humör, trots att man kände lite medlidande för att de var i det kalla vattnet. Sista dagen var städdag, där allt skulle städas. Vi var tvunga att flytta tillbaka alla sängar som vi släpat in i ett rum, eftersom att tanken var att alla skulle dela rum.
På dagen var vädret varmt, men fuktigt (regn) och på kvällen blev det kallt. Tack klassen!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se