Boda Borg idag (:

Idag ska vi till Boda Borg och tävla emot varandra och sammarbeta som lag. Tror det kommer bli roligt och att tiden kommer gå fort. Spökhuset (som ett av rummen heter) tror jag kommer bli skoj. Haha, men känner mig lite galen, för jag har nämligen blivit beroende av musik (Big Bang) och jag kan inte lyssna på musik på min mobil x'3
Ialla fall, är lite orolig över mina knän. På senaste tid har det kännts som om att dem ska gå av när jag springer och ibland gör det plötstligt ont, och sedan går det över. Vet inte inte riktigt vad det är. Men hoppas det går över.
Idag kommer nog bli en lång dag, men vi får se hur det går med bussresan för jag måste nämligen föra över en
massa pengar till mitt busskort. Eftersom att resan dit och hem kommer att kosta runt 210:- för tre pers. sedan inträde för 510:- för 3 pers. Det blir samanlagt 720:-. *sigh* 
Boda Borg kommer att bli så skoj :D Kommer nog även att försöka ta bilder, kan dock bli svårt pga det långa objektivet. Men kanske ska byta till det lilla? (:
Kram.

Tyskland & filminspelning.

Om ungefär en timme ska vi åka till tågstationen och möta upp tyskarna som ska bo hos hos i cirka en vecka. Så alla möts igen, efter två veckor. När vi var i Tyskland och bodde hos dem så gjorde dem upp ett tidsenligt schema att göra, vi håller fortfarande på att göra detsamma, dock inte fastställt ännu. Vilket börjar bli lite stressigt att göra klart.
Jag kommer säkert att ta mycket bilder under veckan och sedan visa upp min film jag gjort ifrån när vi var i Tyskland. Så det kommer nog bli väldigt roligt. Kommer dock inte ha någon tid över att åka till hästarna, vilket gör mig ledsen. Saknar jue Globban så det gör alldeles ont i hjärtat, trots att det kanske inte syns eller hörs så är det så det är. Det gör mig lite ledsen att jag inte ser henne så ofta som jag verkligen vill. Men skolan och läxor tar upp allt för mycket tid, men ska ju ha henne under 4 veckor själv uppe i sommarstugan, sammtidigt ska vi även göra en filminspelning som kommer ta ca. 3-5 veckor, sedan är det ju redigeringen som kommer att fixas. Vi har i princip alla kläder och material som behövs. Så vi kommer använda oss av Lampor, kläder, hattar, märken, vapen, "bomber" (fyrverkeirer) och evetuellt övrigt som olika flaggor. Vi kommer att spela in en fullt seriös krigs-film, trots att vi bara är 5-6 personer. Sedan är det bara dags att få kamerorna att rulla ! Vi har dessutom fixat helt otroliga bakgrundsmusiker och planerat alla scener som ska göras. Krigsfället kommer att vara vårat fällt bakom huset. ^_^
Ha det bra!

ℓєтѕ gσ; ιηтσ тнє ƒιяє.

Idag har jag varit och fotat på en hopp-tävling som hölls på en ridskola, en bit ifrån vart jag bor. Det var frukstansvärt varmt ute, så man fick snabbt skutta iväg där det var skugga.
Men dagen har inte bara varit bra. Imorse märkte vi att EN av våra mopeder var stulen och borta, (inte min) tyvärr så är det ju inte heller så mycket man kan göra åt saken mer änn att anmäla den försvunnen. Hoppas den kommer tillrätta & inte ligger bortslängd i ett dike eller i skogen. Det som är synd är att alla pengarna har gått upp i rök, eftersom att inte heller försäkringen täcker stölden. Men man brukar ju alltid tänka "Det händer aldrig mig". Så jag antar att man får hoppa in i elden och ta konsekvernserna för det, so ℓєтѕ gσ; ιηтσ тнє ƒιяє.

ᴡɪsᴅᴏᴍ..ᴊᴜsᴛɪᴄᴇ..&..ʟᴏᴠᴇ

Idag var jag och fotograferade hästar på Karlstad Ridklubb. Mopeden går bättre, men startar inte. Här är lite bilder:

Känner mig helt borta. Allt känns fel, som en enorm press. Har jag valt fel gymnasium? Gjorde jag fel val? Vad gör jag, om jag inte klarar av det? Vart hamnar jag då ... ?
Just nu känns det som om att, om det är inte slutar bra, så drar jag långt här ifrån ...
Bort här ifån ...
Tanken är där hela tiden, att det är för svårt. Jag VET att det kommer bli tufft.Tanken på att allt går fel, lurar hela tiden. Tanken på att alla förhoppningar går i tusen bitar ...

ᴡɪsᴅᴏᴍ..ᴊᴜsᴛɪᴄᴇ..&..ʟᴏᴠᴇ


Tävling på Ulvsby Ranch (:

En delad 6;e plats för alltid något gott med sig (; Bra motspelare var det ialla fall. Det var underbart väder, med många fina hästar och trevliga människor vid startbanan. Solen förde med sig ett gott humör. En 6;e plats är alltid en början, har en del saker att träna och att tänka på. Men får helt enkelt ta det nästa gång (: Imorgon ska jag nog kanske åka till Kil och fota hopptävling. Här kommer ialla fall lite bilder ifrån idag! ;)Dags för tävling ... (:

Jadu, imorgon ska jag tävla i "ShowmanShip at Halter" med en liten shettlandsponny. Jag är både glad och nervig. Det ska bli jätteroligt att få tävla, men mina nerver sätter ibland lite stopp för det. Men ser alltid fram emot att tävla (: Imogron ska jag nog gå upp vid 05:30, så att jag har gott om tid på mig att fixa och greja innnan vi åker och hämtar hästar i transporten. Jag har laddat kameran och bilder kommer att uppdateras imorgon (: 
Men just nu sitter jag och äter bakad kladdkaka, vilket gör mig på gott humör och taggad inför tävlingen imorgon!
Kramar.

Hemsidan.

Glöm inte att kika på hemsidan som är nyrenoverad! (: Har även NYA bilder under fliken "Porträtt" och "Tävlingar".
http://hestfoto.weebly.com/

Ledig resten av veckan ... :3

Så skönt att vara ledig resten av veckan, tanken på sovmorgonarna gör mig gott (; Har endast ett fåtal grejor kvar att fixa innan denna skoltermin är slut. Sedan blir det sommarlov :D Då ska vi rida och greja uppe i sommarstugan, även kanske resa någonstans, förhoppningsvis.
Sedan kommer tävlingarna att dra igång, så man kan åka och fota. Förhoppningsvis med mitt mya objektiv framöver (: På tal om tävlingar, ska jag själv tävla på lördag morgon. Vi får se hur det kommer att gå, men senast gick det faktiskt helt OK! Ska även försöka dra igång och börja träna lite, jogga och sådär. Bilder i framtida inlägg kommer.

Börja foto på tävlingar.

Ja, eftersom att jag vill öka ut mitt galleri enormt så vill jag börja dra ut till lite tävlingar i Värmland. Har skrivit ner totalt 11 tävlar jag ska gå på nu under Maj och början av Juni. Ska även beställa ett nytt objektiv, då autofokuset är sönder. Att autofokuset är sönder försvårar fotograferingen för mig, eftersom att jag inte alltid är så snabb med att hitta det. Då blir det svårt för mig att hinna ta på en hoppande eller springade häst. Så nu kör vi igång!

Försenat tåg ...

Jätte skoj att när man kommer till det sista tågbytet så får man reda på att tåget kommer en halv timme försent, sedan växer det til en timme. Sedan två ... 2½ ...
För varje minut som gick i det kalla vänterummet så kändes det som om det bara blev fler minuter att vänta. Tågresan var absolut inte en höjdare. Lång, kall och skakig. SJ klantade till sig i en rök-situation och blev totalt mer änn 2½ försenat och fick beställa mat ifrån McDonalds och bjuda passaserargna och sedan beställa ca. 6 - 7 st taxibilar som skjutsar ut till hemmen. Klatigt! Ursäkta för att det är lite text, ska skriva mera. Är bara lite trött.
Men NU ska jag sova! Godnatt.

Lübeck-resa (:

Sitter just nu på "mitt" rum och skriver här nere i Lübeck. Jag har försökt prata så mycket tyska som möjligt, men vi förstår varandra snabbare och lättare på engelska. Vi har haft det bra änn så länge och vi har haft fin väder med sol och värme. I förmiddags var det till och med bäst att sätta på sig solkräm när vi gick i Travemünde. Jag har tagit en massa bilder som ni kan se nedan. Ikväll vid 19.00 var vi och bowlade (: Det var roligt, men man blev så trött efter en lång dag och efter att ha suttit i en varm lokal. Så man blev lite tyst och ihop sjunken i slutet. Vi spelade bowling tills klockan var 22.00 och då hade vi hunnit med 2 rundor. Jag fick runt 100p på de två runderna och endast sammanlagt tre st Strike. x)Tack för en bra vecka!

Fotografering i skattkärr (:

Idag har vi fotograferat lite. Jag fotade min kompis Matheus i skogen vid mitt hus.
Kommentera gärna (:

Lång kväll med mat & jordgubbar.

Idag har det varit en slappar dag, lång och man blir glad av tanken att det är helg. Jag saknar Globban, men har det väldigt stressigt med att packa innan jag ska till Tyskland. Imorgon kan jag nog åka dit :D
Under eftermiddagen har jag påbörjat packningen och planera vad jag ska ta med. Sedan har jag även beslutat mitt gymnasieval, som är mycket jobbigare änn vad man ibland kan tro. Det gäller ens framtid och är en viktig del i livet då det gäller att få bra betyg och utbildning (: Men nu är det bestämmt.
Senare åt jag jordgubbar med familjen, eftersom att mamma kom hem idag, efter ett par dagar med jobbet ;D

Tysklands resa!

Om tre dagar far jag ned till Tyskland med några av mina klasskompisar för att träffa våra brevvänner nere i Lübeck, Tyskland. Har verkligen sett fram emot resan, och att träffa brevvännen. Dock kommer tågresan att starta 06:00 och vi kommer att komma fram ungefär 20.00. ;o
Så vi har en hel dag med resa, sedan fyra dagar nere hos dem, där vi ska bo. Dem har gjort i ordning ett helt program för oss som vi kommer att göra under dagarna där nere. Hoppas det blir mycket sol och bad, så att vi kan få lite brun färg under sommaren och känna på en skön vind bris.
Kommer kanske ta med datorn ner för att kunna föra över bilder ifrån min kamera och sådär, men kommer nog inte skriva mycket. Kommer ju ha så mycket annat att göra :D
Kramar.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se