Distansritt bland sanddyn.

Idag var vi ute och red i sanddyn. Det var helt underbart och hästarna skötte sig elegant och felfritt. Det blev till och med lite galopp genom vatten och lite hopp över stockar, vilket var första gången jag provade på lite terräng ridning. Vädret var på våran sida, så vi kunde rida över varm sol. Vädret bjöd även på lite fläktande vindar. Tog även lite bilder på en utav hästarna som följde med på ridturen. Det blev klättring båda uppför och nedför under riderturen, samt lite galopp i sanden med fläktande vindar. Man fick känslan av att man var utomlands när man red där.

 
 

Allt klart i sommarstugan!

Nu är nästan allt fixat och klart i stallet, så det sista som ska fixas är hagarna och lite saker i stallet. Vi har kommit långt och väntar på att hästarna kommer. Detta blir ett lite kortare inlägg, eftersom att jag skriver på mobilen.
 
Söker hästutställningar att fotografera på!
Meddela mig gärna angående detta!

Ny hemsida.

Nu har jag gjord om min fotohemsida med nya design, nya bilder och helt ny information. På hemsida visar jag och lägger upp mina bilder. För mer information om köp utav bilder eller fotograferingar så kan du besöka hemsidan. Du kan även meddela mig att komma och fota dig eller dig och din häst vid tävlingar. 
 
 www.hestfoto.weebly.com 
 
 

Långritt i sommarvärmen.

Igår blev det ännu en långritt ut i skogen med det underbara sommarvädret. Det var både varm sol och svalkande vindar under ritten. Det blev en riktig distanstur, med pulsmätning och långa travsträckor. Denna gång red vi med 4 andra ryttare och det var riktigt trevligt sällskap! Har saknat ridningen efter ett lite längre uppehåll. Jag fotade även ett litet tinker föl på 2 veckor. Nästa gång jag rider så ska jag ha med min nya "Contour" kamera (Headcam) och fånga en ridtur på film.
 
 
 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se