Hemma igen!

Flygresan gick bra, rätt dryg bara, men annars inga problem denna gång. Det var en norsk besättning och pilot men tyvärr hade vi inga fönsterplatser denna gång "/ Det var en ganska snabb uppstigning, vilket gjorde att man nästan inte hann få lock för öronen innan man var uppe på ca. 4000 m höjd. Men som högst var vi nog 12300 m upp i luften och färdades på en markhastiget på ca. 900 km/h. 
När vi landade så blev det en liten sladd med flygplanet, vilket var lite läskigt i en kort sekund. Speciellt efter att man hört att elektriciteten på start- landningsbanorna slocknat :O (står i tidningen)
Ialla fall, det första jag slogs av när vi klev ut ur flygplanet var väggen av kylan som slog emot kinderna och eftersom att jag hade trekvarts byxor på mig så blev det lite kyligt om benen också ^^ Redan efter 2 minuter längtade man tillbaka till värmen, men det var ändå skönt att vara hemma. Taxin som skulle ta oss till hotellet kom snabbt, så vi behövde inte vänta speciellt länge. När vi checkat in på hotellet och fått våra rum var det skönt att sova, men man hade inte vant sig med tidsändringen änn. Klockan var strax efter 23.00 (Svensk tid), men egentligen hade man vant sig efter tiden som egentligen var 04.00 (Thailänsk tid). Även om man somnade fort så var man klarvacken vid halv fem på morgonen och kunde såklart inte somna om! Men vi gick ned och åt frukost halv åtta, vilket var riktigt skönt att få i sig mat i magen. 
Sedan när vi packat och skulle dra oss iväg hemmåt så var det fortfarande mörkt, även om man visste att det var morgon, kändes det som sent på kvällen. 
Bilresan gick lite segt till en börja med, men vi satt och lyssnade på lite musik via datorn vilket drog tiden lite fortare framåt. Sedan gjorde vi ett snabbstopp och köpte godis (!). Kanske inte nämt det, men för ca. 5 dagar sen slog jag i fingret när vi skulle bada. Det är fortfarande blåt och rött över halva handen (!) och är fortfarande ömt, men vi misstänker ingen brytning. Phu!

När vi väl kom hem så var det redan varmt och skönt i huset, så det var skönt att få komma in ifrån värmen. Men det jobbiga var ändå att vi skulle packa upp alla 11 väskor och börja sortera allting. Vi köpte med rökelse och oljedofter ifrån Thailand som vi tänt i TV-rummet, så nu luktar det liiite Thailand (: 
Det som var lite mysigt med att komma hem var ändå den svenska solnedgången utanför dörren. Den var nästan lika vacker som solnedgången i Thailand :D Här kommer en liten bild (:

text.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se