" BRAVE "

Idag var jag på bio och såg filmen "Brave", den var helt underbar! Den var både rolig (humoristisk) och spännande (acion). Det var den perfekta blandningen och storyn. Rekomenderar den faktiskt till er som inte sett den, den är för alla åldrar (: 
 

уσυ αяє тнє cℓσѕєѕт ι'ℓℓ gєт тσ нєανєη.

Igår var jag och dansade, vilket gick sådär. Men ialla fall så var jag idag och red Globban, då vi klättrade och sedan red lite i paddocken, det gick jättebra och vädret var underbart. Hon är helt underbar! Magisk, kort sagt.
Ja, nu har ju även skolan börjat igen, vilket kommer att bli tufft eftersom att jag valt en svår utbildning. Men eftersom att jag vill studera utomlands är det en väg jag är villig att ta.
   
 

‎"we αll нαve oυr owɴ deѕerтѕ тo croѕѕ."

Jadu, äntligen så har vädret blivit bättre. Mindre regn, trots att det ibland är lite rått ute. Nu är hästarna tillbaka ifrån sommarstugan, men ändå känns det lite tungt. Snart börjar skolan. Gymnasiumet. 
   Det ska bli spännande att börja på gymnasium, med alla nya klasskompisar, lärare och planeringar. Men det kommer ändå bli lite läskigt med hur mycket man klarar av. Hoppas verkligen att jag lyckas hålla tempot uppe och få bra slutbetyg så att jag kan åka och studera i Sydkorea eller liknande. (: 
 Jag ska börja åka runt lite och fotografera på flera hästtävlingar och se om jag kan få in några kronor på att sälja bilderna sedan. Ska försöka sätta upp en planch / papper eller en större hemsida där folk kan köpa sina bilder ifrån sina rundor på tävlingsbanorna. Det skulle även vara roligt att börja ta bröllopsfotograferingar eller porträtt. :D
Bildexempel nedan.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se