En superdag!

Idag har det varit en super dag! Morgonen kan du läsa lite om i tidigare inlägg. Men idag så har vi varit på marknad, i tre timmar. Jag har shoppat en bikini, snygga slim jeans, en väska och en solhatt x) Och allt har vi prutat (:
Det var spännande, dessutom har vi ätit bananpankakor med choklad på, hemskt gott ! Efter att vi varit på marknad tog vi en taxi upp till resturangen Tonys, precis vid havet och mysiga vågor och havsjud i bakgrunden. Underbar personal med rolig humor, även om jag fick fel mat änn vad jag beställda så var det perfekt! Kyckling med French Fries. 
Efter ett bra tag där så tog vi en utav hotellets "Shatte-Buss" (lastbil med flak&tak) och åkte gratis tillbaka till hotellet. Man behöver inte lyfta en fot! Det tog ca. en 30 sekunder innan den kom och hämtade oss x)
Taxibussen vi åkte med.
Får skriva mera imorgon, men nu ska vi sova. Klockan är just nu snart 23.00, Thailänsk tid. Imorgon ska vi fira Thailands kung med fin resturang mat och fyverkerier. Vi kommer att vara 22 personer (släkten) som firar tillsammans. Godnatt!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se