Thailand

Har tyvärr inte hunnit skriva, något idag. Här är klockan nu egentligen 3 på kvällen, men har svårt att sova pga tidsändringen. Jadu, vart kan man börja. Flygresan var helt OK, lite svårt att sova pga lite trånga säten, men grymt bra med TV i stolarna framför. 
I alla fall, det första jag slogs av när vi klev ut ur planet var den extreamt fuktiga luften och värmen. Men flyplats personalen välkommnade oss vänligt och skickade oss vidare till passkontrollen. 
Väl på bussen (som skjutsar runt till hotellen) sa dem att det var problem på vårat hotell, att renoveringen och bygget inte var klart. Men så sa dem att vi skulle få bo i ett femstjärningt + hotell istället, bara 5 min ifrån stranden. Trafiken var ganska hetsig och mycket tutande ifrån busschafören!

Väl vid hotellet hade hotellpersonalen samlats utanför entrén och välkommnade oss med helande drickor, våthandukar (renlighet) och fina smyckade och mönstrade blommor.  Sedan fick var och en skjuts och en liten kort gueid tur bland alla hus och lokaler. Huset vi fick bo i var extremt fint! 
Nu måste jag sova! Godnatt.Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se