Resans höjdpunkt!

Idag var resans höjdpunkt! Först så gick vi upp och åt frukost kvart över sex, sedan var det avfärd emot hamnen vid sju. Sedan åkte vid till en fantastisk Ö som heter "Panakk", där vi fixk stanna en kortis och ta en massa kort och så skulle det finnas fladdermöss där, men vi såg inga. Resan dit var otroligt skumpig men det gick fort, ca. 75 km/h. 
Vi var 19 personer på båtresan och alla var taggade för en underbar dag i Thailand. Efter en stunds åkande ifrån Ön, så for vi vidare emot James Bond Ön "Hong-Lagun", den ön var med i James Bond filmen nummer två, vilket var otroligt fint. Där fick vi en 40 minuters paus och vi fick hoppa i. Vattnet var salt, klart och helt otroligt skönt. 

Efter 40 minuter hoppade vi ombord igen och åkte vidare till Ön "James Bond Island", där vi var en bra stund och gick på en liten marknad som fanns på ön och fotade lite. Denna Ö var med när dem spelade in den första filmen om James och är den mest kända. 

Efter tre kvart så gick vi tillbaka till båten, iväg mot Taluha. Väl där skulle vi stiga av båten och sedan hoppa ned i en kanot på ca. 2 - 3 personer + en guide. Där kanotade vi runt lite gran i ca. 45 minuter och det var otroligt vacker miljö och dofter. Vi såg en manet och en massa underbara stenar/klippor i olika färger (grön, röd, gul, grå) där växter slingrade sig ned och in emellan springor. (Mera kommer inom kort)

Vid Panyee fick vi gå in på en resturang och äta lite mat. Det var en muslimsk ö och det fanns två st örnar som man för någon slant kunde på ha på arm, axel och/eller huvudet. Örnarna var riktigt maffiga. Vid resturangen fanns det en liten markad men många sälja som klev runt efter en. Dem kom med förslag, priser och nya varor. Jag köpte en "Beach"-klänning xD (Mera kommer inom kort.)

Vid Ön Cocai fick vi stanna i 2 timmar och snorkla. Vi fick en varsin liten banan av båtguiderna och matade fiskar. Vi matade dem direkt ur handen, men man fick några nafs av fiskarna på tummen. Sedan snorklade vi runt i ett korallrev och det var riktigt spännande! Korallerna var av många olika färger och storlekar, dessutom simmade det runt fiskar precis vid en och simmade nyfiket emot en. (:

Mera kommer, men sålänge så får ni se lite bilder:Kommentarer
Postat av: Sundinska

Grym bild på fågeln!

2011-12-15 @ 17:17:59
URL: http://solagast.blogspot.com

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se